• اخبار

آرشیو تصاویر

دیدار مدیر گروه طب سالمندی با رییس دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۱ |
روابط عمومی دانشگاه : دکتر سید کاظم ملکوتی مدیر گروه طب سالمندی روز دوشنبه 20 شهریور ماه 1396با دکتر حاجی میراسماعیل رییس دانشگاه ملاقات نموده و گزارشی از فعالیت های علمی گروه طب سالمندی  در طی سه سال گذشته را ارائه داد.
دکتر سید کاظم ملکوتی در حاشیه برگزاری جلسه اظهار داشت : در طی این مدت توانستیم گروه طب سالمندی را افتتاح کنیم، همچنین گروه سالمند شناسی را در دانشکده علوم رفتاری تشکیل داده و موفق شدیم مجوز فلوشیپ روانپزشکی سالمندان را کسب و برای رشته فلوشیب دستیار درخواست نمودیم.
مدیر گروه طب سالمندی دانشگاه اظهار داشت: در نظر داریم تا سال آینده مرکز تحقیقات سالمندی را در دانشگاه افتتاح نماییم.
دکتر ملکوتی از قول مساعد ریاست دانشگاه برای اختصاص بخش  به گروه طب سالمندی خبر داد و افزود: به مناسبت روز جهانی سالمند مورخ 10 مهرماه سال جاری در نظر داریم با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه و سازمان شهرداری تهران و معاونت اجتماعی وزارت بهداشت ، مراسم گرامیداشت روز سالمند را در این تاریخ برگزار نماییم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر