• اخبار

آرشیو تصاویر

آموزش بیماریهای وبا و دیابت کارمندان نیروی انتظامی شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۲ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: جلسه آموزش کارکنان نیروی انتظامی  با عنوان  "پیشگیری و کنترل بیماری دیابت، ایدز والتور"   20 شهریور ماه 96 برگزار شد.
در این جلسه اهمیت، راههای پیشگیری و کنترل این بیماریها توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها بیان گردید،  سپس به سوالات حاضران پاسخ داده شد.
اهمیت پیشگیری و کنترل بیماریهای دیابت، التور وایدز، علایم و نشانه های دیابت، ایدز والتور، توصیه به مراجعه افراد بالای 30 سال به مراکز، پایگاههای بهداشتی جهت خطرسنجی قلبی عروقی و دریافت خدمات برنامه ادغام بیماریهای غیرواگیر ، مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی در صورت بروز اسهال و ارجاع افراد در معرض خطر بیماریهای رفتاری به کلینیک رفتاری ملارد از جمله مطالبی بود که در این جلسه مطرح شد.
در ادامه توزیع رسانه های آموزشی ( پمفلت و ... ) با موضوعات مختلف آموزشی بهداشتی صورت گرفت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 92 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر