• اخبار

آرشیو تصاویر

تبریک معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت به دکتر فاضل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۲ |
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت انتخاب دکتر ایرج فاضل به عنوان رییس کل جدید سازمان نظام پزشکی کشور را تبریک گفت.

به گزارش وبدا، متن دکتر ابراهیم گلمکانی به شرح زیر است:

استاد ارجمند جناب آقای دکتر فاضل

رئیس محترم کل سازمان نظام پزشکی کشور

انتخاب شایسته حضرتعالی را به "ریاست کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران" صمیمانه تبریک عرض می‌کنم.

تاریخ پزشکی کشور ما مملو از طبیبانی بوده که حکیمانه در کاستن از آلام بیماران و ارتقاء سلامت مردم این سرزمین کوشیده و جایگاه این حرفه مقدس را بها بخشیده‌اند. آنچه امروز نیاز است تا همان روند بلکه با قدرت بیشتر ادامه یابد، گسترش و تعمیق اخلاق و آداب حرفه‌ای در جامعه پزشکی است. مسلماٌ حضور اساتید گرانقدری چون جنابعالی که مسبوق به سابقه‌ای بسیار ارزشمند اخلاقی، علمی و اجرایی هستید نویدبخش صعود به قله‌های بلند، شأن و منزلت جامعه پزشکی در خدمت به مردم شریف ایران اسلامی خواهد بود.

از خداوند منان سلامتی و مزید توفیقات شما را مسئلت می‌نمایم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 275 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر