• انتصابات

صدور آنلاین کارت اهدای عضو در سامانه انجمن اهدای عضو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۷ |
صدور آنلاین کارت اهدای عضو در سامانه انجمن اهدای عضو
انجمن اهدای عضو ایرانیان در پی روزی است که هیچ فرد مرگ مغزی اعضای ارزشمند خود را با خود به زیر خاک نبرد و هیچ انسان نیازمند پیوندی در لیست انتظار به دلیل نرسیدن عضو پیوندی جان خود را از دست ندهد.
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه ؛ پیرو تفاهم نامه همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی با انجمن اهدای عضو ایرانیان و در راستای فرهنگ سازی در زمینه اهدای عضو در جامعه ، به اطلاع می رساند صدور آنلاین کارت اهدای عضو از طریق سامانه انجمن اهدای عضو به نشانی www.ehda.center ، امکان پذیر است.
علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و صدور آنلاین کارت اهدای عضو به سامانه انجمن اهدای عضو به نشانی www.ehda.center ، مراجعه نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 304 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر